- Poniedziałek21. 04.
- Święta Wielkanocne (-----------------------------)--------------------
- Wtorek22. 04.
- Dzień wolny od zajęć dydaktycznych (-----------------------------)--------------------
- Środa23. 04.
- Zupa pomidorowa z ryżem, kluski leniwe z serem (3 szt.), kompot. (Zupa 250 ml; kluski leniwe 150 g; napój 200 ml.)(1,6,8,9) (1,2,6)
- Czwartek24. 04.
- Rosół z zacierką, bitki z schabu, kasza jęczmienna, buraczki z cebulką, kompot. (Zupa 250 ml; bitki 120 g; kasza 100 g; surówka 80 g; napój 200 ml.)(1,2,8) (1)
- Piątek25. 04.
- Zupa serowa z grzankami, burgery rybne (2 szt), ziemniaki, marchew z groszkiem, herbata (Zupa 250 ml; burgery rybne 120 g; ziemniaki 150 g; marchewka z groszkiem 80 g; napój 200 ml.)
owocowa.(1,6,8) (1,2) - Sobota26. 04.
- Nieczynna
- Niedziela27. 04.
- Nieczynna
Alergeny
CYFRY UMIESZCZONE W JADŁOSPISIE OZNACZAJĄ:
1. Zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany.
2. Skorupiaki
3. Jaja
4. Ryby
5. Orzeszki ziemne ( arachidowe)
6. Soja
7. Mleko ( włącznie z laktozą)
8. Orzechy ( wszystkie), migdały
9. Seler
10. Gorczyca
11. Nasiona sezamu
12. Dwutlenek siarki i siarczyny> 10mg/kg
13. Łubin
14. Mięczaki